Informacije o dostavi

Spletna trgovina deluje samo na območju Slovenije.

Naročila dostavljamo preko Pošte Slovenije ali drugega kurirja. Vsa naročila, katerih znesek predračuna je poravnan do 13. ure, se odda na pošto še istega dne. Ob oddaji izdelka kurirski službi vas obvestimo z navedbo podatkov za sledenje. Od oddaje pošiljke na pošto do dostave lahko poteče 24 -48 ur. Ažurnost dostave je na strani kurirske službe.

V kolikor prejmemo vknjižbo plačila v petek ali dan pred praznikom, bo pošiljka poslana prvi naslednji delovni dan. S tem se izognemo, da bi pošiljka po nepotrebnem potovala predolgo.

Vsi izdelki v spletni trgovini so v času nakupa na zalogi. V kolikor se izkaže, da izdelka ni bilo na zalogi, ali je prišlo do napake v elektronskem sistemu poslovanja spletne trgovine, Vas bomo o nezmožnosti dobave obvestili na vaš elektronski naslov.

Spletna trgovina omogoča selekcijo omejenih količin izdelkov. V primeru želje po nakupu večjega števila izdelkov ali specifičnega izdelka, nam lahko pišete na prsutarnascuka@gmail.com ali nas pokličete na 031 569 969 (od ponedeljka do petka, med 9.00 in 16.00 uro). Naveden kontakt je na voljo tudi za morebitna druga vprašanja v povezavi s spletnim nakupom.